Online.nl ervaringen, reviews en beoordelingen

Online.nl
  • 22222
Op basis van 3 beoordelingen

Recente Online.nl ervaringen

Harold
11111
1197 dagen geleden

Internet via Online.nl: als je opgelicht wil worden !!!
Online is een splefoudje: ze bedoelen waarschijnlijk nOline.

Sinds verhuizing in april internet via online. Overgestapt van UPC; was duurder, maar in 10 jaar 2 klachten die direct werden opgelost.
Mijn internetverbinding werkt nog steeds niet (sind april, nu oktober) Ik heb diverse malen gebeld (eigen kosten), op advies van online een stroomaansluiting in de meterkast gemaakt etc etc. Handleiding die ik kreeg klopte niet. Ik zou zonder problemen mijn modem op het telefoonkontakt in huiskamer moeten kunnen aansluiten; maar dat bleek achteraf een foutje in de handleiding. Uiteindelijk gisterochtend, 19 okt telefoontje gehad van KPN: probleem lag in de KPN centrale (Online maakt blijkbaar gebruik van KPN). en dat was opgelost en ik had internetnetverbinding.Gistermiddag toen ik thuiskwam: weer geen internet; ik had wel een mail gehad van Online dat ik ter compensatie €8,73 kreeg (dekt nog niet eens mijn gemaakte telefoonkosten). Vandaag weer gebeld (eerst in de wacht etc etc) en er wordt weer een “technisch” onderzoek gestart en ik wordt weer gebeld voor volgende week woensdag. Zoals alle klachten daarvoor, moet ik weer “het technisch onderzoek” afwachten.

Ik heb een tijdje terug mijn abonnement al weer opgezegd (loopt tot mei volgend jaar) Zou dat soms het probleem zijn? Dat Online dan gewoon direct je verbinding blokkeert?

Voor wat betreft tv: stoort heel veel. Online is goedkoop, maar in dit geval is goedkoop duurkoop. 1 Ster 0 kan niet :-(

NB Ik betaal wel gewoon elke maand mijn abonnementskosten.

B van Kaathoven
33333
1348 dagen geleden

Ben al bij online sinds de gratis modemtijd.
Online internet is gewoon goed, echter online tv is lachwekkend.
Heb dit sinds januari. Kan nix meer opnemen en het ergste is als er een brommer door de straat komt of onze mobiele telefoons gaan af dan is het beeld verdwenen. Zeer foute keuze!! Dus niet aan beginnen.

C. Hamel
1536 dagen geleden

Ik ben blij met mijn voordelige abonnement van Online. Ben onlangs overgestapt van UPC naar Online en alles is goed verlopen. Nergens een overstapfunctie die niet goed werkte ofzo, maar binnen een week over!

Voeg je eigen Online.nl ervaring toe!

  • Sterren (verplicht)

Over Online.nl

Bij Online.nl kunt u terecht voor internetten, bellen en televisie. Bij Online.nl kunt u tevens een eigen pakket samenstellen, zodat u nooit teveel betaalt voor uw internet, televisie en bellen.